από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κελαηδούν τα πουλάκια για τον... φαρμακοποιό του Άδωνι - Δεν κοιμάται πια τα βράδια ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 12:03

Δεν είναι μόνο τα όσα έχει αποκαλύψει ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες για το σκάνδαλο των σκανδάλων, το σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκεται ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Για τον... φαρμακοποιό του Άδωνι, που συμφωνα με τον προστατευόμενο μάρτυρα συμμετείχε στη διαμόρφωση των τιμών προς όφελος της Novartis, κελαηδούν ήδη τα πουλάκια και αναφέρονται και σε άλλες υποθέσεις, μιας και το συγκεκριμένο πρόσωπο διαδραμάτιζε κομβικό ρόλο στα ζητήματα του υπουργείου Υγείας, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, όχι μόνο με τη Novartis, αλλά συνολικά με τις φαρμακοβιομηχανίες. 

Αν ισχύουν τα όσα μαθαίνουμε τότε το σχήμα "Άδωνις - φαρμακοβιομηχανίες" προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση από εκείνη που έχει έρθει μέχρι σήμερα στο φως. 

Πάντως ήδη έχουν ανοίξει τα στόματα για περίεργα ραντεβού, κάποια από τα οποία γίνονταν πέριξ της πλατείας Συντάγματος και όχι μόνο...

Συμφωνα με πληροφορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ιδιαίτερα ανήσυχος αναμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις, οι οποίες θα είναι ραγδαίες μετά τον δεκαπενταύγουστο. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή