από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απόφαση ΣΟΚ από τον Μητσοτάκη - Τα τρία κορυφαία ονόματα της ΝΔ που «αποκεφαλίζει» (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018

Η πρώτη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφορά την ερίτιμη κυρία Μαρία Σπυράκη. Όπως ο Νέρωνας που έδινε το περιθώριο στους υπηκόους του να αυτοκτονήσουν, της παράγγειλε ότι έχει έναν μήνα προθεσμία να δηλώσει ότι πρέπει να προετοιμαστεί για τις επόμενες ευρωεκλογές τελώντας τα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο, και επομένως δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, το αν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής η Μαρία Σπυράκη στη Νέα Δημοκρατία, είναι το απολύτως ζητούμενο. Θυμηθείτε μας ότι η ίδια δεν πρόκειται να τολμήσει να κατέβει στις ευρωεκλογές.

Η δεύτερη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφορά τον νυν γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη. Τον οποίο τελειώνει στο συνέδριο του Δεκεμβρίου και πάλι με τον ίδιο τρόπο: Θα τον βάλει να πει ότι πρέπει να αφιερωθεί στην εκλογική του περιφέρεια στο Ηράκλειο Κρήτης, γιατί η Κρήτη έχει τεράστια σημασία για τη Νέα Δημοκρατία. Βεβαίως, η πραγματική αιτία είναι ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης όχι έχει απαξιωθεί στη Νέα Δημοκρατία, αλλά ήταν εκείνος που με εντολές της Ντόρας Μπακογιάννη ξεκίνησε το θέμα των θαλασσοδανείων της Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά. Και τι να κάνουμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απόλυτα αιχμάλωτος του ελλαδεμπορου Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον οδηγεί στον όλεθρο της ακροδεξιάς, μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα του Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Τέλος, η τρίτη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφορά τον βουλευτή Λάρισας κύριο Κέλλα. Τον οποίο θέλει να αποκλείσει από τα ψηφοδέλτια της Λάρισας.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο αγνώμων απέναντι σε αυτόν τον βουλευτή, ο οποίος ξημεροβραδιάζεται στις εκπομπές του Αιμίλιου Λιάτσου υμνώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πραγματικό θεό του. Τι συμβαίνει άραγε; Είναι μόνο η αγνωμοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη ή κάτι που εμείς αγνοούμε;

ΠΗΓΗ: olympia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή