από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δηλώσεις Κοτζιά που θα συζητηθούν - Τι ετοιμάζει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών

Ο Νίκος Κοτζιάς

Ο Νίκος Κοτζιάς

Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 19:36

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου της Κίνησης Πράττω στις εθνικές εκλογές άφησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτησή του ο Νίκος Κοτζιάς. «Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Μάριο Διονέλλη και στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA ενώ τόνισε πως η Κίνηση ήδη ετοιμάζεται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Όπως είπε ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.

Για το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης ο κ. Κοτζιάς είπε πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν «υλοποίησε» την επέκταση ενώ ερωτώμενος για το «βιαστικό» της σχετικής ανακοίνωσης κατά την παράδοση του Υπουργείου απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή (εφόσον πρόκειται για Προεδρικά Διατάγματα) ενώ σε αντίστοιχη ερώτηση για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών είπε πως θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα... 

Επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝ.ΕΛΛ., (ακόμα και η παρούσα κυβέρνηση θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς αυτούς κατά την εκτίμησή του) ενώ για τους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου λέει πως «για να μπορεί κάποιος να εκβιαστεί πρέπει και να υφίσταται τον εκβιασμό».

Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ της Τρίτης από την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA...

efsyn.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή