από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ: Ένα βήμα πριν την «καρατόμηση» ο Άδωνις - Γρίφος το μήνυμα της Σπυράκη

Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Σπυράκη

Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Σπυράκη

Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018

Απάντηση με μισόλογα από τη Μαρία Σπυράκη, για το σενάριο κατάργησης των θέσεων των αντιπροέδρων στο συνέδριο της Ν.Δ.

«Γρίφος» η απάντηση της Σπυράκη

Με μία περίεργη απάντηση 23 λέξεων, που επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες, η εκπρόσωπος Τύπον της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της «καρατόμησης» του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία του κόμματος!

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν υπάρχει στον σχεδιασμό της Ν.Δ. το σενάριο της κατάργησης των θέσεων των αντιπροέδρων στο προσεχές συνέδριο του κόμματος, απάντησε ότι δεν σχολιάζει σενάρια και επί λέξει τόνισε:

«Αυτό που μπορώ να σας βεβαιώσω είναι ότι η Νέα Δημοκρατία βαδίζει με όλα της τα στελέχη για τη νίκη στις εκλογές», ενώ συμπλήρωσε ότι (η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, που έχει σχέδιο, που έχει προοπτική, που μπορεί να δώσει στην Ελλάδα τις χαμένες δυνατότητες που έως τώρα στέρησαν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος με τη συμμαχία τους».

Η απάντηση της κυρίας Σπυράκη όχι μόνο δεν διαψεύδει ευθέως το ενδεχόμενο της κατάργησης του θεσμού της αντιπροεδρίας στη Ν.Δ., αντίθετα επιβεβαιώνει και είναι αποκαλυπτική του παρασκηνίου και των διεργασιών που έχουν λάβει χώρα το προηγούμενο διάστημα στο επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ., δικαιώνοντας τη «δημοκρατία»  που έχει αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε δεχτεί εισηγήσεις να καταργήσει τις θέσεις των αντιπροέδρων στο επικείμενο κομματικό συνέδριο, ώστε, «θυσιάζοντας» του Κωστή Χατζηδάκη, να καρατομήσει τον Αδωνι Γεωργιάδη χωρίς να προκαλέσει μεγαλύτερη εσωκομματική αναστάτωση. Αν πάντως θα προχωρήσει αυτά το σενάριο είναι ένα ερώτημα που θα κριθεί και από ταν πολιτική συγκυρία, καθώς ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται στο πολιτικό στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή