από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: «Το παρακράτος εκβιάζει τους βουλευτές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος μίλησε για επίθεση προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του
Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος μίλησε για επίθεση προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «Να σας πω ένα πιο σοβαρό, πέρα από τους πολέμους και τη λάσπη. Το ξέρετε ότι στην πλειοψηφία των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι παρακρατικοί της κυβέρνησης πιέζουν με το ΣΔΟΕ;», για να προσθέσει ότι «Το ΣΔΟΕ στον Χαϊκάλη, στον Καπερνάρο, στη Χρυσοβελώνη, σε εμένα, σε όλη την οικογένειά μου. Το ΣΔΟΕ Λαμίας, ψάχνει την πεθερά μου για την Ικαρία που πριν από 15 χρόνια έκανε τρία δωμάτια».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε ότι «Τον κ. Γιοβανόπουλο, για να σας δώσω και την είδηση, την προηγούμενη εβδομάδα μπούκαραν στο ξενοδοχείο του πεθερού του, και από ότι μου είπε εκείνος, ήταν στα όρια να του το πάρουν», για να προσθέσει ότι «Το καταλαβαίνετε ότι το παρακράτος εκβιάζει και τους βουλευτές; Δεν ξέρω αν εκβιάστηκαν ο κ. Γιοβανόπουλος και η κ. Γιαταγάνα, αλλά αν εκβιάστηκαν να βγουν να το πουν».

Δείτε το video:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή