από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δημόσιος διασυρμός του Άδωνι για το σκάνδαλο Novartis: «Τσιρίζει γιατί ειναι κότα» (ΦΩΤΟΣ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 21:08

Φαρμακερό» σχόλιο, με αποδέκτη τον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Η πείρα σε δημοσιογραφία και πολιτική μου λέει: Όσοι τσιρίζουν, είναι συνήθως κότες! Ούτε καν κοκοράκι!», έγραψε ο Ε. Αντώναρος.

«Γιατί όλοι κάνουν ξαφνικά πώς δεν τον ήξεραν;»

Νωρίτερα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφερθεί στην υπόθεση της σύλληψης του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση Novartis.

«Εγώ εξακολουθώ να απορώ:

1. Γιατί όλοι αυτοί που ήθελαν να κρεμάσουν ανάποδα τους λεγόμενους προστστευόμενους μάρτυρες και τους απειλούσαν με μηνύσεις ποιούν την νήσσαν τώρα;

2. Γιατί (σχεδόν όλα) τα ΜΜΕ (έντυπα, ηλεκτρονικά, ιντερνετικά) δεν δείχνουν τη παραμικρή προθυμία να ψάξουν λίγο παραπάνω την ιστορία με το πρόσωπο του οποίου απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα; Ποιός ηταν ο τελικός του προορισμός; Ποιές είναι οι κατηγορίες που του αποδίδονται με ακρίβεια; Ποιος «τον έδωσε»; Ποιούς ειχε συναντήσει πρόσφατα;

3. Κι ένα λίγο θεωρητικό ερώτημα: Γιατι όλοι κάνουν ξαφνικά πως δεν τον ήξεραν; Μήπως επειδή συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο – δηλαδή μπαινόβγαινε εντελώς ανενόχλητος σε πολλά υπουργικά γραφεία και όχι μόνον…».

Δείτε τις αναρτήσεις

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή