από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ποσοστό ΣΟΚ: Καταρρέει ακόμη και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής - Εκτός βουλής θα μείνει το κόμμα της Φώφης

Η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019

Καταρρέει το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο στις συνθήκες πόλωσης που αναμενεται να δημιουργηθούν εν όψει των εκλογών θα συντριβεί ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία

Η απόλυτη ταύτιση του κόμματος της Φώφης με τον Μητσοτάκη, τα επιχειρηματικα συμφέροντα της διαπλοκής και την ακροδεξιά παρέα της ΝΔ έχει καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς απομακρύνει τους δημοκρατικούς πολίτες από την εκλογική βάση του κομματιδίου. 

Οι αντιδεξιοί ψηφοφόροι είναι βέβαιο πως θα κατευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ που θα κυριαρχήσει στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ενώ οι αντι - ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής θα οδηγηθούν στην αγκαλιά της ΝΔ ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του αρχιδιαπλεκόμενου Μητσοτάκη να κερδίσει τις εκλογές. 

Ακόμη και η δημοσκόπηση της Opinion Poll που διενεργήθηκε για λογαριασμό του φιλικού προς τη Φώφη Γεννηματά protothema.gr είναι ενδεικτική της εικόνας κατάρρευσης ενός κόμματος που δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από την ηχώ των αιτημάτων της διαπλοκής. Σε αυτη τη δημοσκόπηση το Κίνημα Αλλαγής, θλιβερό απομεινάρι της σήψης και διαφθοράς του πολιτικού προσωπικού του χθες, λαμβάνει μόλις 3,8%.

Σύμφωνα με έμπειρους αναλυτές που παρακολουθούν και τις τάσεις μαζικής φυγής από το κομματίδιο της Φώφης, δύσκολα το Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει στις επόμενες εκλογές να μπει στη Βουλή. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή