από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Έρχονται 40 λεωφορεία με «Μακεδονομάχους» στην Αθήνα - Δείτε ποιος πληρώνει

Μακεδονομάχος του...

Μακεδονομάχος του...

Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 14:03

Πάνω από 40 λεωφορεία έχουν ναυλωθεί μέχρι στιγμής από «γαλάζιους» δημάρχους, εθνικολαϊκούς συλλόγους, ενοριακούς ναούς, εθνικιστικές και παρεκκλησιαστικές ομάδες και οργανώσεις για να μεταφέρουν αύριο κόσμο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για το συλλαλητήριο που καλούν διάφορες παμμακεδονικές οργανώσεις στο Σύνταγμα.

Για το πόσα λεωφορεία ναυλώνονται από αντίστοιχες οργανώσεις και ιερές μητροπόλεις των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν υπάρχουν εκτιμήσεις και το μόνο που λένε οι σύγχρονοι «μακεδονομάχοι» είναι ότι το ενδιαφέρον είναι αυξημένο σε σχέση με πέρυσι.

Όπως υποστηρίζουν, ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος προτίθεται να μισθώσει 30 λεωφορεία, ενώ οι εκτιμήσεις μελών της επιτροπής «Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» είναι ότι το συλλαλητήριο αυτό θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το προηγούμενο της Αθήνας. Υπολογίζουν δε ότι θα ξεκινήσουν περίπου 500 λεωφορεία περισσότερα από όλη την Ελλάδα.

avgi.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή