από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αποκάλυψη και διασυρμός: Το ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ που τελειώνει την πολιτική καριέρα του Ψαριανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο Γρηγόρης Ψαριανός

Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 00:54

Ο Γρηγόρης Ψαριανός μας προέκυψε «Μακεδονομάχος» -δηλαδή Μακεδονοκάπηλος- και μαζί με τον Γιώργο Αμυρά, επίσης του Ποταμιού, αρνούνται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δικαίωμά τους, θα έλεγε κανείς.

Ωστόσο, από το Σάββατο έγινε γνωστό ότι παράλληλα απειλούν να αποχωρήσουν από Το Ποτάμι, ώστε το κόμμα να πάψει να αποτελεί κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι γνωστό ότι έχει «κλείσει» να πάει στη Νέα Δημοκρατία.

Ο όρος για τη μεταγραφή του είναι ένας: Να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό έγινε σαφές και από τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Από κοντά και ο Γιώργος Αμυράς, απόλυτα «ευθυγραμμισμένος».

Φαίνεται όμως ότι τώρα ο όρος «αναβαθμίστηκε», αφού είναι εξόφθαλμο ότι εκβιάζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θα τον αφήσουν δίχως κοινοβουλευτική ομάδα έτσι κι εάν το υπόλοιπο Ποτάμι (τρεις ψήφοι) πούνε «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δηλαδή, από εκεί που οι βουλευτές του Ποταμιού θα ψήφιζαν κατά συνείδηση, ξαφνικά τα δύο υποψήφια νεοαποκτήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σέβονται την ελευθερία συνείδησης των υπολοίπων και τους εκβιάζουν ώστε να μην ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας.

Το κάνουν επειδή είναι πατριώτες; Το κάνουν επειδή η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «κακιά» και «άσχημη»; Το κάνουν επειδή είναι σταθεροί στις απόψεις τους;

Το κάνουν επειδή τους το ζήτησε ο Μητσοτάκης για να του αποδείξουν την αφοσίωσή τους;....

 

...Για να δείτε ποιοι είναι οι «μακεδονομάχοι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρήκαμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός το 2007 στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλά στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega.

Λίγες ημέρες πριν είχε εκλεγεί βουλευτής Β΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.

Στη συνέντευξη εκείνη ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει για την ονομασία της ΠΓΔΜ:

«Κοίταξε, το Μακεδονία των Σκοπίων που λέγανε εμένα δεν θα με ενοχλούσε. Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, Nova Macedonia που λένε, δεν θα με ενοχλούσε».

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή