από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καζάνι που βράζει η ΝΔ για τον Μητσοτάκη που στηρίζει τον καταδικασμένο για παιδεραστία - Οργή και αηδία για Ασημακοπούλου και Κυρανάκη

Οργή και αηδία

Οργή και αηδία

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 11:33

Έχουν αρχίσει να ηχούν τα εσωκομματικά όργανα της ΝΔ με αφορμή την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη. Δυσαρέσκεια για Κυριάκο λόγω Κυρανάκη και Άννα Μισέλ.

Η απόφαση (αν και πρωτόδικη) για τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν καταπέλτης. Δυστυχώς ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να “χρεωθεί” τον κ. Νίκο Γεωργιάδη σε πολλά επίπεδα. Και αυτό γιατί μπορεί να το εξαφάνισε από το… προσκήνιο, τον κράτησε όμως στον παρασκήνιο ως σύμβουλό του και μάλιστα σε μυστικά στρατηγεία, την ώρα που είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Παράλληλα δεν φρόντισε να απαγορέψει σε επώνυμα στελέχη του κόμματός του να εμφανιστούν στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπεράσπισής του. Λες και δεν είχε φίλους και γνωστούς για να τον υπερασπιστούν, εάν ήταν αθώος, και έπρεπε να απευθυνθεί σε στελέχη της ΝΔ.

Διότι εδώ δεν μιλάμε για μία πολιτική δίωξη, στην οποία ορθά θα χρειαζόταν στήριξη, αλλά για ένα έγκλημα που σύμφωνα με την απόφαση της Δικαιοσύνης δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Λάθος στο λάθος δηλαδή η συμπεριφορά της ηγεσίας του κόμματος.

Η περίπτωση του κ. Γεωργιάδη όμως δεν είναι η μοναδική. Ο πρόεδρος της ΝΔ, χωρίς λόγο έχει χρεωθεί πολλά πρόσωπα, που εξελίσσονται σε βαρίδια για τη Νέα Δημοκρατία. Τα όργανα πλέον άρχισαν να ηχούν και ενδέχεται να δημιουργήσουν πήγματα στην εικόνα του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει έστω και τώρα να αλλάξει ρότα, να απομακρύνει όλους όσοι βρίσκονται σε θέση ευθύνης και εμπλέκονται σε δικαστικές υποθέσεις, μέχρι να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις τους. Στο κάτω κάτω δεν φταίνε σε τίποτα τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της ΝΔ να απολογούνται για τους κάθε λογής υπόδικους.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή