από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ρόλο Γεωργιάδη στη ΝΔ - Οι μυστικές συναντήσεις (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Νίκος Γεωργιάδης

Ο Νίκος Γεωργιάδης

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019

Το βασικό επιχείρημα της ΝΔ είναι ότι ο Νίκος Γεωργιάδης εδώ και τρία χρόνια έχει απομακρυνθεί από το κόμμα και δεν έχει καμία σχέση με τις “γαλάζιες” δράσεις και τον στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης. Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατία” τον περασμένο Σεπτέμβριο περί ύπαρξης “κρυφού στρατηγείου” στην οδό Καλλιρρόης, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά, έρχεται να αποδομήσει τον ισχυρισμό της Πειραιώς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην περιοχή του Φιξ, σε χώρο που δεν ήταν γνωστός ευρέως ακόμα και εντός του κόμματος, λάμβαναν χώρα συσκέψεις κορυφαίων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη και υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ. Εκεί καθοριζόταν η γραμμή του κόμματος και λαμβάνονταν κρίσιμες αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που επισκεπτόταν τακτικά το “στρατηγείο” ήταν ο Νίκος Γεωργιάδης και η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, Μαρέβα. Η τελευταία έφτανε εκεί μόνο όταν έπρεπε να διευθετηθούν ζητήματα που ανέκυπταν από δημοσιεύματα που τη στοχοποιούσαν. Το “παρών” στον… μυστικό χώρο της οδού Καλλιρρόης έδινε και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ και συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Υπολογίσιμος μέχρι και πρόσφατα

Ο πρόεδρος της ΝΔ, όσο κι αν θέλει η αντιπολίτευση να “ξορκίσει” τη σχέση του με τον κ. Γεωργιάδη, έδειχνε να “μετρά” πολύ την άποψή του. Γι αυτό, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν σχόλια, βρέθηκε ο συγκεκριμένος χώρος για να περιοριστούν οι επισκέψεις Γεωργιάδη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στο… κρησφύγετο στεγαζόταν, επίσης, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ ειδικά για τα social media προκειμένου να χαραχθεί ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιούνταν η αναπαραγωγή των κομματικών ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου στον χώρο του διαδικτύου.

Τελικά, πριν από λίγο καιρό, αποφασίστηκε η επιστροφή του επικοινωνιακού επιτελείου και των social media στο Μοσχάτο, ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός, εν όψει και τον επικείμενων προεκλογικών μαχών.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Δημοκρατία

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή