από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ακούγονται πολλά για την ειδική σχέση της Μαρέβας Μητσοτάκη με τον Νίκο Γεωργιάδη και αν ισχύουν τα μισά τότε...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον υψηλό προστάτη του Γεωργιάδη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον υψηλό προστάτη του Γεωργιάδη

Σάββατο, 02 Μάρτιος 2019

Σάλο έχει προκαλέσει η στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της καταδίκης του στενού φίλου και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν (είναι;) μέχρι την καταδίκη του μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως τον Νίκο Γεωργιάδη έχουν υπερασπιστεί, χωρίς να νιώθουν ντροπή, κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο Αυγενάκης, η Ασημακοπούλου και ο Κυρανάκης. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως με εντολή του ίδιου του προέδρου της ΝΔ ασκήθηκαν αφόρητες πιέσεις σε ΜΜΕ να κρύψουν το θέμα. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως υπήρξε κεντρική οδηγία για την αποσιώπηση της είδησης από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως στο "αμαρτωλό" διαμέρισμα της Καλλιρόης ο καταδικασμένος πρωτόδικα για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων χάρασε παρέα με την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα την γραμμή του κόμματος...

Αλλά για μια στιγμή. Εδώ πρέπει να πούμε κάτι: Ακούγονται πολλά για την ειδική σχέση της Μαρέβας Μητσοτάκη με τον Νίκο Γεωργιάδη. Και αν ισχύουν μόνο τα μισά, τα οποία θα έρθουν πολύ γρήγορα στην επιφάνεια, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. 

Η πρωτοφανής κάλυψη που παρέχουν το ζεύγος Μητσοτάκη και η ΝΔ σε ένα πρόσωπο που έχει καταδικαστεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα, λένε πως έχει τις ρίζες της πολύ βαθιά. 

Στο τέλος θα γίνει το... ταμείο. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή