από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Διασυρμός Κύρτσου LIVE στην ΕΡΤ - Αυτός που έπαιρνε 6 και 7.000.000 ευρώ και χρωστάει 600.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κύρτσος

Ο Κύρτσος

«Τράβαγε το κάρο της οικονομίας» ο κ. Κύρτσος, γι’ αυτό χρωστάει πάνω από 600.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο και ομόφωνα το Ευρωκοινοβούλιο ήρε την ασυλία του, τον Οκτώβριο του 2018.
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 12:56

Χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ1 ο κ. Κύρτσος κατήγγειλε με απίστευτο θράσος, το ΣΥΡΙΖΑ που δεν του δίνει τη «δεύτερη ευκαιρία» και θέλησε να παρουσιαστεί ως «εκπρόσωπος της γενιάς των δημιουργών».

Την ευθύνη που δεν του δίνεται δεύτερη ευκαιρία ανέλαβε ο κ. Παπαδημούλης.

«Στα χρόνια που δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα οι Free Press επιχειρήσεις έπαιρναν 6 με 7 εκ. ευρώ το χρόνο παίρνατε επιδοτήσεις. Δεν είναι πειστικό να εμφανίζεστε ως εκπρόσωπος των φτωχών και των αδικημένων» του απάντησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με ψεύδη για την ΑΥΓΗ, τον κ. Παπαδημούλη και τον Ευκλ. Τσακαλώτο προσπάθησε να αντεπιτεθεί ανεπιτυχώς… δηλώνοντας ακόμα περισσότερο την δύσκολη θέση στη οποία βρέθηκε.

Σε βάθος χρόνου... τα δάνεια της Ν.Δ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα θαλασσοδάνεια της Ν.Δ. 200 εκ. ο κ. Κύρτσος υποστήριξε ότι «σε βάθος χρόνου τα εξυπηρετούμε τα δάνεια μας» σε πόσο χρόνο βέβαια δεν μας είπε γιατί χρειάζονται πάνω από 100 χρόνια και τέτοια δάνεια κανένας πολίτης ποτέ δεν θα μπορούσε να λάβει.

Το νόμιμο δάνειο που αποπληρώνει ο κ. Πολάκης έγινε θέμα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ οι οφειλές του κ. Κύρτσου και η άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο πέρασαν «στα ψιλά» του διαδικτύου…

avgi.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή