από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Γ@@@σέ τον τον μ@@@α» - Το ηχητικό της ντροπής με πρωταγωνιστή τον εκλεκτό του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Ταχιάος

Ο Νίκος Ταχιάος

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 23:19

Χυδαία επίθεση εναντίον του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, στον “αέρα” εκπομπής στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5» το μεσημέρι της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μυλόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευθύνες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «πάγωμα» των έργων του Μετρό.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, όταν «άναψε» η συζήτηση επέλεξε να αποχωρήσει λέγοντας ότι δεν θα εμπλακεί σε πολιτική αντιπαράθεση τονίζοντας ότι η «κατασκευή και η ολοκλήρωση του Μετρό ενώνει όλη τη Θεσσαλονίκη».

Ωστόσο, όταν έκλεισε το τηλέφωνο και ενώ ο Ν. Ταχιάος ήταν ακόμη στον αέρα ακούστηκε να βρίζει χυδαία τον Γ. Μυλόπουλο, πιστεύοντας προφανώς ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα της εκπομπής.

«Γ@@@σέ τον τον μ@@@α», ακούστηκε να λέει στον αέρα ο υποψήφιος δήμαρχος.

Έδωσαν μονταρισμένο απόσπασμα

Αρκετοί ακροατές που είχαν ακούσει τη συζήτηση ενημέρωσαν τον Γ. Μυλόπουλο για το τι ακούστηκε στην εκπομπή και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό το σχετικό απόσπασμα.

Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το απόσπασμα που έλαβε ήταν «κομμένο και ραμμένο» χωρίς να περιέχει το υβριστικό σχόλιο του Ν. Ταχιάου.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε να πάρει στα χέρια του το ηχητικό απόσπασμα.

Πηγή: left.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή