από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πανικό προκάλεσαν στον Μώραλη οι φήμες που θέλουν τον Κόκκαλη υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μώραλης και Κόκκαλης

Μώραλης και Κόκκαλης

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που όλο και πληθαίνουν, αναφέρουν πως ο Πέτρος Κόκκαλης θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Δημοσιεύματα που δεν επιβεβαιώνονται, ούτε όμως και διαψεύδονται αλλά που φαίνεται πως ενόχλησαν τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Άλλωστε, ο Πέτρος Κόκκαλης είναι δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, εκλεγμένος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» υπό τον Γιάννη Μώραλη.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις φήμες, λοιπόν, ο Γιάννης Μώραλης, με ανακοίνωσή του, αποφάσισε να καλέσει τον Πέτρο Κόκκαλη να αποσαφηνίσει τη θέση του για το αν όντως θα είναι ή όχι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και στην περίπτωση που θα είναι υποψήφιος, του ζητά να παραιτηθεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του είναι αντίπαλος του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση

Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού.

newsit.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή