από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Κεραυνοί» από την κυβέρνηση για το τεράστιο σκάνδαλο με το δεξί χέρι του Στουρνάρα

Ο Γιάννης Στουρνάρας

Ο Γιάννης Στουρνάρας

Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019

Εξηγήσεις από τον διοικητή της Τράπεζα της Ελλάδος για την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στο δεξί χέρι του για θαλασσοδάνεια 800.000 ευρώ ζητάει η κυβέρνηση, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να κάνει λόγο για μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα.

«Ο διοικητής της ΤτΕ σε παλαιότερες υποθέσεις, στην περίπτωση του Π. Πολάκη, είχε επιδείξει ακαριαία αντανακλαστικά τα οποία δε φαίνεται να επιδεικνύει με τον συνεργάτη του τον κ. Πάσχα στον οποίον ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θαλασσοδάνεια ύψους 800.000 ευρώ» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, πρόκειται για μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον Γ. Στουρνάρα. «Αναμένουμε τις εξηγήσεις του, την δημόσια τοποθέτησή του. Εγείρει τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται σήμερα η ΤτΕ. Πρόκειται για μείζον ζήτημα».

Ο Δ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι δεν βλέπει αντίστοιχο ζήλο από ΜΜΕ στην προβολή του συγκεκριμένου ζητήματος και έκανε λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά τα οποία κάποια στιγμή το μιντιακό σύστημα, ο πολιτικός διάλογος και η δημόσια σφαίρα πρέπει να τα συζητήσει».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή