από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αποκάλυψη «βόμβα»: Στρατηγείο διαχείρισης του σκανδάλου Novartis δημιούργησε η αντιπολίτευση ενώ έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις

Σκάνδαλο Novartis

Σκάνδαλο Novartis

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019

Σε μία αποκάλυψη - βόμβα προχώρησε η ιστοσελίδα netakias.com:

Φαίνεται ότι οι  αποκαλύψεις της Γιάννης Παπαδάκου την Πέμπτη για επικείμενη  κινητικότητα της δικαιοσύνης στην υπόθεση Novartis, έχουν θορυβήσει την αντιπολιτευση και μάλλον είναι πολύ σοβαρές, που ανάγκασαν την αντιπολίτευση να οργανώσει ειδική ομάδα για την επικοινωνιακή και νομική διαχείριση των κραδασμών που θα δημιουργήσει στο κόμμα.

Οπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, ήταν λάθος των συμβούλων του προέδρου, να τον βάλουν κι αυτόν και το κόμμα να καλύψουν προκαταβολικά κι ανεξαιρέτως όλους του εμπλεκόμενους, αντί να περιμένουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης κι αυτό γιατί έστω κι ένας να αποδειχθεί ένοχος, η ενοχή του θα αμαυρώσει κι όλη την παράταξη που τον κάλυψε.

Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που εκανε ο Κώστας Καραμανλής απομακρύνοντας – του τελεσίδικα αθώους σημερα – συνεργάτες του που εμπλέκοντας σε φήμες σκανδάλων

Εν προκειμένω, στα κεντρικά του κόμματος έχει συγκροτηθεί ομάδα Novartis που αποτελείται από νομικούς με επικεφαλής Δικαστικό με θητεία στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μέλη από το τμήμα τεκμηρίωσης σκανδάλων καθώς και τους επικοινωνιολόγους.

Από την εικόνα που γνωρίζουν μέχρι στιγμής, ίσως και περισσότερα από όσα μαθαίνουμε εμείς από τα ΜΜΕ, ετοίμασαν σχέδιο για την διαχείρηση του θέματος. Μάλλον η επικοινωνιακή στρατηγική της «σκευωρίας» μάλλον δεν θα είναι αρκετή πλέον.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή