από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Tραγωδία» στο Open του Ιβάν Σαββίδη - Πάτωσε σε τηλεθέαση η συνέντευξη του Μητσοτάκη στη Στάη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Έλλη Στάη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Έλλη Στάη

Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν χθες το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του καναλιού Open και της Έλλης Στάη, «Open Mind».

Δεν «τραβάει» ο Κυριάκος

Η προσπάθεια του Open για το στήσιμο της εκπομπής της Έλλης Στάη, με καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν πολύ καλή. Το σκηνικό του «Open Mind» ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό και η πολύπειρη παρουσιάστρια ήταν εκτυφλωτική με το λευκό της κουστούμι.

Η προαναγγελία της συνέντευξης, του Πρόεδρου της ΝΔ, είχε «παίξει» παντού, το κανάλι την είχε διαφημίσει με όλους τους τρόπους. Όμως, ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς τα νούμερα ήταν πολύ χαμηλά.

Ειδικά, στο νεανικό κοινό ο Μητσοτάκης δεν κάνει «κλικ» και αυτό αποτυπώθηκε και χθες. Ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε ένα «δυνατό» μήνυμα από τον κόσμο, που σίγουρα θα τον προβλημάτισε. 

Πάτωσε στο νεανικό κοινό

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της εκπομπής της Έλλης Στάη έκανε μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 6,6% στο σύνολο και 5,8% στο νεανικό κοινό. Τα ποσοστά στα τέταρτα στο σύνολο της τηλεθέασης κινήθηκαν από 3,9% έως και 7,6% και από 4,7% έως 6% στο νεανικό.

Η φιλότιμη προσπάθεια του καναλιού Open και της παρουσιάστριας, δεν κατάφεραν να φέρουν το κοινό πιο «κοντά» στο Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό είναι που μένει εντέλει …

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή