από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χείμαρρος ο Τζουμάκας στο Open: «Δεν θα αφήσουμε την Καμόρα των Μητσοτάκηδων να επιστρέψει...»

Ο Στέφανος Τζουμάκας

Ο Στέφανος Τζουμάκας

Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 12:31

«Διάφοροι μικροαστοί θέλουν να ξαναγυρίσουν με την οικογένεια Μητσοτάκη. Καμόρα 60 χρόνια στην πολιτική. Ο παππούς, ο πατέρας, ο γιος, ο θείος, η ανιψιά. Ντροπή» δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 07.00» (Χασαπόπουλος, Σαραντάκος-ΟΡΕΝ), ο Στέφανος Τζουμάκας.

«Το σύστημα που έκανε τη βλάβη και έφερε εδώ τη χώρα πρέπει να ξαναπάει στην αντιπολίτευση» τόνισε.

«Η χώρα έχασε το 30% του εθνικού τους πλούτου και για να τον ανακτήσει χρειάζεται τουλάχιστον 15 χρόνια. Το 40% των Ελλήνων πήγε κάτω από το όριο της φτώχειας. Τώρα ζούμε στο βιωτικό επίπεδο του 1977. Η χώρα έχασε πάνω από 300.000 επιχειρήσεις, η ανεργία εκτινάχθηκε. Η χώρα υπέστη μεγάλη εθνική βλάβη, με υπαίτιους το παλαιό σύστημα, τις ηγεσίας του πρώην ΠΑΣΟΚ από το 2010 και μετά και τις ηγεσίες της δεξιάς» σημείωσε μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Όπως είπε, «Μέρκελ, Σαρκοζί και Σόιμπλε έκαναν το έγκλημα. Συνέχισαν διάφοροι πρωθυπουργοί σε διάφορες χώρες. Τώρα θα πρέπει ο διαχειριστής του εγκλήματος να φορτωθεί επειδή διάφοροι μικροαστοί θέλουν να ξαναγυρίσουν με την οικογένεια Μητσοτάκη; Καμόρα 60 χρόνια στην πολιτική; Ο παππούς, ο πατέρας, ο γιος, ο θείος, η ανιψιά; Ντροπή» επισήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, σχολίασε ότι «αυτό που είναι τώρα δεν είναι ΠΑΣΟΚ, είναι ένας εκφυλισμός. Από το 2010 και μετά άλλαξε στρατόπεδο. Είναι στην άλλη πλευρά...».

nonews-news.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή