από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Εμείς δεν θα δίνουμε την 13η σύνταξη» - Σοκ για τους συνταξιούχους από τις δηλώσεις του Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τρίτη, 14 Μάιος 2019

«Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτό το προεκλογικό επίδομα του κ. Τσίπρα», δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες βράδυ στο κανάλι του ANT1 αντιπαρατιθέμενος με τον Γιώργο Βαρεμένο.

«Εμείς δεν θα δίνουμε κάτι σαν 13η σύνταξη», είπε συμπληρώνοντας γενικόλογα ότι «θα λάβουμε τα μέτρα για να τρέξει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία και έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι πρώτα θα στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους». Κατέληξε, ωστόσο, ότι το μέτρο «θα το ψηφίσουμε»… 

Βορίδης «αδειάζει» Γεωργιάδη 

Άδειασμα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ επιφύλασσε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ. Όταν ο δημοσιογράφος Κ. Λασκαράτος μετέφερε τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη μη δέσμευση της ΝΔ περί 13ης σύνταξης, ο Μάκης Βορίδης ερωτήθηκε από τον Σεραφείμ Κοτρώτσο: «Ποιον να πιστέψουμε; Τον Γεωργιάδη ή τον Βορίδη;».

«Θα πιστέψετε αυτόν που συμμετείχε στη σύσκεψη το μεσημέρι και σας μεταφέρει τη θέση του Κ. Μητσοτάκη. Η ψήφιση του μέτρου μας δεσμεύει», απάντησε ορθά – κοφτά ο Μ. Βορίδης. «Κάνατε σύσκεψη χωρίς τον αντιπρόεδρο;» ήταν η εύλογη ερώτηση που του έγινε. «Έτυχε να μην είναι εκεί. Σας μεταφέρω τη θέση του προέδρου της ΝΔ», επανέλαβε.

neaselida.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή