από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πάνω από 30% θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκοπήσεις

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019

Τη διάψευση των δημοσκοπήσεων της διαπλοκής στην κάλπη, με τρόπο που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη ΝΔ προβλέπει ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Από τότε πριν από δύο και τρεις μήνες που σας είχα πει ότι αυτές οι ευρωεκλογές δεν θα έχουν καμία σχέση με ό,τι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δείχνουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο θα δυσαρεστήσει την ηγεσία της ΝΔ, την Κυριακή το βράδυ το πρόβλημα θα είναι στη ΝΔ. 

Επιμένω, σας το επαναλαμβάνω ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ η οποία επί δυόμισι χρόνια ήταν επαναπαυμένη σε δημοσκοπήσεις που έδειχναν διψήφιες διαφορές, σε δημοσκοπήσεις οι οποίες προέβλεπαν, αν είχαμε βουλευτικές εκλογές, αυτοδυναμία. Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι αν η ΝΔ έχει το 3, το θεωρείτε απίθανο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει κι αυτός 3 μπροστά ε;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης.

Σε ερώτηση από ποιο ποσοστό και πάνω μπορεί η κυβέρνηση να μην εξαντλήσει την τετραετία ο κ. Πουλάκης απάντησε ως εξής: «Σημειώστε 20 Οκτώβρη 2019, βουλευτικές εκλογές».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή