από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Παππάς για τους 50 μετακλητούς του Μητσοτάκη και τους 200 διευθυντές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 23:21

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για το δίλλημα των εθνικών εκλογών ζητώντας από τους πολίτες να κάνουν κρίσιμες επιλογές, ώστε να μπορέσει η τωρινή κυβέρνηση να συνεχίσει την ανάκαμψη και να μην επιστρέψουν αυτοί που έριξαν τη χώρα στα βράχια.

Παραδέχθηκε ότι ο κόσμος έπαθε κόπωση και δεν κατάλαβε τα όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της διακυβέρνησής του και μίλησε για τα τερατώδη ψέματα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να κερδίσει πόλεμο προπαγάνδας. Τόνισε ότι οι πολιτικές του κ. Μητσοτάκη διχάζουν την κοινωνία, αφού το πρόγραμμα του είναι ακραία διχαστικό. Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στον Πάνο Καμμένο, επισημαίνοντας ότι επιχείρησε να ρίξει την κυβέρνηση και έκανε τις επιλογές του, ωστόσο πάρα πολλά στελέχη του επέλεξαν να μείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ και με αυτά θα συμπορευθούνε.

Σχετικά με το ΚΙΝ.ΑΛ., ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε ότι βιώνει τη κρίση που βιώνουν τα κόμματα τα οποία δεν έχουν δυνατή εμβέλεια και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να αλλάξει ρότα και να απευθυνθεί στις προοδευτικές δυνάμεις. Τέλος, επεσήμανε τις επιτυχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά στην οικονομία και στις επενδύσεις, λέγοντας πως, «ρίξαμε τα πλεόνασμα χωρίς προαπαιτούμενα», συμπληρώνοντας πως στην Νέα Δημοκρατία περιορίζονται στο να στήνουν αφήγημα καμένης γης.

Οι κυριότερες δηλώσεις του Νίκου Παππά από τη συνέντευξη

- "Ο Πάνος Καμμένος έκανε τις επιλογές του, προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση, πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ επέλεξαν να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, κατά των νεοφιλελεύθερων επιλογών του κ.Μητσοτάκη θα συμπορευτούμε με αυτούς" 

- "Στελέχη τα οποία αυτοτοποθετούνται στον κεντρώο και κεντροδεξιό χώρο και μετριοπαθής κόσμος που δεν ήταν στην Αριστερά δεν είναι απαραίτητο να θέλει να πέσουν πάνω στον λαό οι ύαινες των πολιτικών του ΔΝΤ " 

- "Το ΚΙΝΑΛ τι είχε κάνει όταν κυβέρνησε με την ΝΔ; Τα είδαμε τα αποτελέσματα. Θα θέλαμε το ΚΙΝΑΛ να αλλάξει Ρότα και να συμπεριλάβει εαυτόν στην οικογένεια των κομμάτων των προοδευτικών κομμάτων " 

-"Το σύστημα που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για του Ασφαλιστικό σημαίνει ότι την επόμενη μέρα σταματούν οι επικουρικές συντάξεις" 

-"Απόψεις το κ.Μητσοτάκη του τύπου "γιατί πρεπει να πάνε όλοι στο Πανεπιστήμιο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι" και είναι ημέρες που τα παιδιά μας δίνουν εξετάσεις"  

- "Είναι αμετανόητοι, Βύθισαν την χώρα στην ύφεση, Έριξαν την Ελλάδα στα βράχια Και δεν έχει πει κανένα στέλεχος τους ότι έκαναν λάθη. Θέλουν να τα επαναλάβουν κι επιμένουν ότι ήταν Success Story"

- "Θα συνεχίσουμε την πορεία της ανάκαμψης ή θα πάμε πίσω στους αμετανόητους που θα κάνουν ακριβώς τα ίδια που μας έριξαν στα βράχια;"  

- "Άνοιξε η όρεξη στους εγχώριους θιασώτες των πολιτικών του ΔΝΤ. Ο Αντιπρόεδρος λέει ψευδώς ότι δεν μπορούμε να δανειστούμε. Λένε ότι θα αυξηθεί το ΦΠΑ στα φάρμακα. "  

- "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε 50 μετακλητούς στο γραφείο του λες κι ήταν ο Πρόεδρος της Κομισίον και με υπουργική υπογραφή λίγο πριν τις εκλογές του 2015 διόρισε πάνω από 200 διευθυντές υπηρεσιών"

- "Ηταν Συνταγματική επιταγή οι άδειες των καναλιών και δεν υπήρχαν άδειες και εμείς το κάναμε"

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή