από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Και ξαφνικά δημόσια παρέμβαση Καραμανλή για πρώτη φορά πριν από εθνικές εκλογές

Ο Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής

Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενεργοποιείται ενόψει της εκλογικής μάχης στις 7 Ιουλίου και ετοιμάζει παρέμβαση, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει την πρώτη του παρέμβαση μετά από δέκα χρόνια.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρουσίασης από την Διοικούσα Επιτροπή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Α΄ και Β΄ ομώνυμη εκλογική Περιφέρεια σε ειδική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. 

Κατά τις πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής για πρώτη φορά θα ανέβει στο βήμα και θα κάνει δημόσια παρέμβαση απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις όπου περιοριζόταν είτε σε γραπτή δήλωση στήριξης είτε σε δήλωση σε τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει και να ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές. 

Η «Εστία», εφημερίδα με πρόσβαση στο «περιβάλλον Καραμανλή» φιλοξενεί το θέμα στο πρωτοσέλιδο και αναφέρει πως ο πρώην Πρωθυπουργός θα κάνει «δημόσια παρέμβαση μετά δέκα χρόνια». Θα είναι η πρώτη φορά, γράφει η «Εστία», που ο κ. Καραμανλής θα ανέβει σε κομματικό βήμα από το 2009. Η τελευταία ήταν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 λίγο πριν παραιτηθεί...

nonews-news.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή