από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γιατί είναι αισιόδοξος ο Τσίπρας και πότε «βλέπει» αντιστροφή του κλίματος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας

Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2019

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέποντας τη δυναμική της κυβέρνησης Μητσοτάκη θεωρούν ότι η ΝΔ δεν θα έχει αντίπαλο για μια τουλάχιστον τετραετία.

Τη γνώμη τους δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θεωρεί δεδομένη την απότομη πτώση της ΝΔ από το συννεφάκι που βρίσκεται τώρα, καθώς τα δύσκολα είναι μπροστά της.

Κύκλοι κοντά στον κ. Τσίπρα αναφέρουν ότι είναι λογικό να βρίσκεται η δημοφιλία της κυβέρνησης στα ύψη γιατί μέχρι τώρα παίρνει μόνο εύκολες αποφάσεις.

Σε λίγο καιρό όμως που θα φέρει στο τραπέζι το νέο ασφαλιστικό όπου ο ιδιωτικός τομέας θα έχει πρωταρχικό ρόλο, ο μήνας του μέλιτος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα τελειώσει.

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μαζί με τις παρεμβάσεις στην υγεία όπου και εκεί πρωταρχικό ρόλο θα έχει πλέον ο ιδιωτικός τομέας, θα αποκαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές της.

Θεωρούν ότι το κλίμα θα αντιστραφεί σύντομα και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αυτοκριτική που θα κάνει και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι της εξουσίας.

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή