από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Μητσοτάκης βαθμολογεί τους υπουργούς του - Ποιοι «πάνε σφαίρα» και ποιοι είναι «καταδικασμένοι» (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο κιόλας, είχε ενημερώσει τους υπουργούς του ότι όλοι θα παρακολουθούνται στενά.

Σε κάθε υπουργείο υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά.

Όσοι πετύχουν αυτά που τους έχουν ζητηθεί δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Όσοι μείνουν μετεξεταστέοι όμως θα δουν την καρέκλα τους να τρίζει επικίνδυνα.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, τα πρώτα συμπεράσματα για τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν βγει.

Σύμφωνα με το το instanews ο πρωθυπουργός, αλλά και οι συνεργάτες του όπου βρεθούν και όπου σταθούν μιλούν με τα καλύτερα για ένα πρόσωπο της κυβέρνησης που δείχνει να ξεχωρίζει.

Ο λόγος για τη Νίκη Κεραμέως για την οποία λένε χαρακτηριστικά ότι «πάει σφαίρα το υπουργείο Παιδείας», καθώς (σύμφωνα με το Μαξίμου) έχει ξεπεράσει ήδη τους στόχους που της είχαν τεθεί.

Στην αντίπερα όχθη παράπονα φαίνεται να υπάρχουν για τον…συνήθη ύποπτο, Χάρη Θεοχάρη. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή ο κ. Θεοχάρης έχει μπει στη μαύρη λίστα ορισμένων εντός κυβερνήσεως οι οποίοι δεν περιμένουν καν να δουν το έργο του.

Έχουν βγάλει την (καταδικαστική) απόφαση πριν αναλάβει τα καθήκοντα του και ποντάρουν ήδη ότι θα είναι ο πρώτος που θα χάσει τη θέση του…

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή