από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άδειασμα και…τιμωρία: Η κόντρα Μητσοτάκη - Σαμαρά μετά τον εμπαιγμό μόλις αρχίζει - Σε δυσκολη θέση ο Άδωνις

Άδωνις, Σαμαρά και Μητσοτάκης

Άδωνις, Σαμαρά και Μητσοτάκης

Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019

Οι πιο υποψιασμένοι είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά μετά τις συνεχείς επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη από site φίλα προσκείμενο στον Αντώνη Σαμαρά.

Η πλευρά του κ. Σαμαρά όμως διαβεβαίωνε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το εν λόγω site και ότι οι σχέσεις της με τον πρωθυπουργό είναι άψογες.

Ποια είναι η αλήθεια; Το άδειασμα Σαμαρά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την τοποθέτηση του Μαργαρίτη Σχοινά στη θέση του Επιτρόπου είναι πρωτοφανές.

Η πλευρά Μητσοτάκη ισχυριζόταν ότι δεν θα προτείνει τον κ. Σαμαρά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να λάβει θέση αντιπροέδρου και ένας πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι απλός επίτροπος.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό μόλις ο Αντώνης Σαμαράς είδε τον Μαργαρίτη Σχοινά να παίρνει τελικά θέση αντιπροέδρου στην Κομισιόν θεώρησε ότι ο εμπαιγμός του ήταν πρωτοφανής και πήρε…θέση μάχης.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη ΝΔ λένε ότι η κόντρα των δυο μόλις ξεκίνησε.

Και σημειώνουν με νόημα ότι περιμένουν να δουν ποια πλευρά θα πάρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά νιώθει τον Αντώνη Σαμαρά…αδερφό του.

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή