από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ρουσόπουλος: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θολώνει τα νερά»

Ρουσόπουλος και Λοβέρδος

Ρουσόπουλος και Λοβέρδος

Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2019

Κριτική στις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία εμπλέκει τον Προκόπη Παυλόπουλου και την υποτιθέμενη εμπλοκή του στη υπόθεση Novartis, έκανε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στους χειρισμούς της κυβέρνησης Καραμανλή στον τομέα της Υγείας.

«Ούτε συγγενική ευθύνη υπάρχει, ούτε φιλική ευθύνη υπάρχει. Αυτά υπήρχαν σε παλαιότερα καθεστώτα, στις Δημοκρατίες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το να εμπλέκουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια τέτοια ιστορία επειδή μας είπα κάποιος ότι είναι φίλοι ή όχι, αυτό είναι κάτι το οποίο θολώνει τα νερά», ξεκαθάρισε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Για να μην θολώνουμε τα νερά, η ουσία είναι ότι δέκα συνάδελφοί μου και πολιτικά πρόσωπα κατηγορήθηκαν χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο, όπως είναι προφανές πλέον, και όχι απλώς κατηγορήθηκαν, αλλά φτιάχτηκαν σκευωρίες πάνω σε αυτό», συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

«Προσωπικά είμαι υπέρ του να ερευνηθούν όλοι και όλα. Το έχω πει όπως και στη δική μου περίπτωση αλλά και σε αυτή της Novartis. Ό,τι προβλέπεται από το Σύνταγμα και τη νομοθεσία πρέπει να εξαντληθεί. Να βρεθούν ποια ήταν τα κίνητρα και ποιο είναι το πραγματικό σκάνδαλο. Γιατί δημιουργείται η αχλή και η αχλή μένει και μένει για μια ζωή».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στους μάρτυρες της υπόθεσης: «Εικασία κάνω ότι πρέπει να κληθούν οι πάντες. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αποκλειστεί κάποιος.».

Οι δαπάνες στην Υγεία

Η κυβέρνηση της ΝΔ επί Καραμανλή κατηγορήθηκε για υπερβολικές δαπάνες στην Υγεία και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος απάντησε:

«Όταν έχουμε πανδημίες και πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να προμηθευτούμε εμβόλια και μετά τελικά μειώνεται το επίπεδο που είχε εικάσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τι να κάναμε; Αν τα χρειαζόταν το ελληνικό δημόσιο και δεν τα είχε και θα έψαχνε να τα βρει και δεν τα έβρισκε τι θα λέγαμε στον κόσμο; Τα εμβόλια αυτά πουλήθηκαν σε άλλες χώρες»...

nonews-news.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή