από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σάλος: Ο Κικίλιας διόρισε κολλητό του Μr. Novartis ως πρόεδρο στο ΚΕΕΛΠΝΟ - Η κουμπαριά στον γάμο με την Μπαλατσινού και το περιβόητο email στον Μητσοτάκη

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας με την συζυγό του Εύα Αντωνοπούλου

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας με την συζυγό του Εύα Αντωνοπούλου

Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019

Πρόεδρος στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ή ΕΟΔΥ όπως ονομάζεται πλέον ο οργανισμός) διορίστηκε από τον Βασίλη Κικίλια ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Όμως, παρουσιάζει ιδιαίτερο... ενδιαφέρον ποιος είναι ο κ. Αρκουμανέας...

Σύμφωνα με το documentonews.gr Παναγιώτης Αρκουμανέας μόνο άγνωστος δεν είναι στην παρέα των... «αρίστων». Στενός φίλος του Βασίλη Κικίλια, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν και κουμπάρος στον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, και «κολλητός» του ισχυρού άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, όπως είχε αποκαλύψει το Documento.

Το όνομα του Αρκουμανέα περιλαμβάνεται στη λίστα των φίλων του Φρουζή που τους προτείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συναντηθεί μαζί τους, μέσω του περιβόητου e-mail που είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2018.

Ο κ. Αρκουμανέας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο Υγείας ενώ έχει διατελέσει επίσης και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθνηναίων.

Αναλυτικότερα, δούλευε στη C&C, την εταιρεία που είχε το ζεύγος Γριβέα - Βάτσικα, γνωστό για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, που δούλευε η σύζυγος Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, και η οποία έκανε τα γνωστά συνέδρια του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο κ. Αρκουμανέας ξεκίνησε σαν υπάλληλος του Γριβέα. Μετά από εκεί πήγε στον δήμο Αθηναίων επί δημαρχίας Κακλαμάνη καθώς και στο υπουργείο Υγείας επί υπουργίας του.

Έτσι, ο διορισμός του στον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) αποτελεί το κερασάκι στην... τούρτα.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή