από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Κεφαλογιάννης παραδέχεται την απομόνωση της ΝΔ εντός του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019

Ο Eυρωβουλευτής της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης, παραδέχθηκε στο ΚΟΝΤΡΑ Channel ότι η Νέα Δημοκρατία απομονώνεται ακόμα και μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, καθώς όπως φαίνεται στην επίσημη γραμμή της, ήταν η αποχή από το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ της ενταξιακής πορείας για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των κρατών μελών ήταν υπέρ της ενταξιακής πορείας για την Β. Μακεδονία» όπως και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέφερε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. 

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι υπέρ της ενταξιακής πορείας. Ακόμα και εμείς θα το ψηφίζαμε αν δεν υπήρχαν συγκεκριμένες φράσεις μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως το «ιστορική συμφωνία».

«Το ΕΛΚ μπορεί να καταλαβαίνει τη θέση μας αλλά δεν μπορεί στη συζήτηση που κάνει να μην βάλει κάτι, που τα άλλα κόμματα επιμένουν. Εμείς διαχωρίσαμε τη θέση μας με την γνώση και κατανόηση του ΕΛΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

"Δεν μπορούν να αλλάξουν την Συμφωνία" των Πρεσπών είπε για το εθνικιστικό VMRO, όπως δεν μπορούμε και εμείς… πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή