από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γιάννης Ραγκούσης: «Προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης της Ν.Δ. στην λειτουργία της αξιωματικής αντιπολίτευσης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης

Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019

«Άνοιξαν την κερκόπορτα ώστε κάθε πλειοψηφία μελλοντική να μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της μειοψηφίας και να ανεβοκατεβάζει μέλη όπως μόνο όπως έκανε η χούντα» τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας την εξαίρεση Δ. Τζανακόπουλου - Π. Πολάκη από την προκαταρκτική επιτροπή, ενώ κατήγγειλε προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης της Ν.Δ. στην λειτουργία της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

«Αυτό που έγινε δεν είναι ένα απλό θέμα, είναι μείζον ζήτημα για τη λειτουργία της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Έχουμε υποχρέωση ως αξιωματική αντιπολίτευση όχι απλώς να υπερασπιστούμε τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο, αλλά και να κλείσουμε την κερκόπορτα που άνοιξαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως σημείωσε, «άνοιξαν την κερκόπορτα ώστε κάθε πλειοψηφία μελλοντική να μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της μειοψηφίας και μόνο όπως έκανε η χούντα, να ανεβοκατεβάζει μέλη».

Ο Γ. Ραγκούσης, απαντώντας στον Δ. Μαρκόπουλο που ήταν στο πλατό, τόνισε ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. μπαίνει στα εσωτερικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν θέλει να αποφασίσει για το ποια θα είναι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή.

«Είπατε ότι αυτά που έχουν κάνει Πολάκης – Τζανακόπουλος τα έχουν κάνει με δόλο. Άλλος είναι ο δρόμος. Κάντε προανακριτική» τόνισε.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή