από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Παύλος Πολάκης: «Η απουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας εκκωφαντική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2019

«Να μην διανοηθούν να παραδώσουν το νέο εξοπλισμό των νοσοκομείων σε ιδιωτική εκμετάλλευση» τόνισε στην ομιλία του ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στα εγκαίνια του νέου ψηφιακού Αγγειογράφου-Στεφανιογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά "Άγιος Παντελεήμων", την Παρασκευή 8-11-2019, την οποία ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως τόνισε:

Η απουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας εκκωφαντική υπογράμμισε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Παύλος Πολάκης.

Κι εδώ η ομιλία μου σήμερα στο Αμφιθέατρο του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου στεφανιογράφου.

Τεκμηρίωσα με αριθμούς με ποιο τρόπο στηρίξαμε το δημόσιο σύστημα και το συγκεκριμένο νοσοκομείο, με το οποίο έχω και προσωπικούς δεσμούς ως γιατρός.

Τόνισα τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου στην θετική αυτή εξέλιξη, μια συμβολή που ο αντίπαλός της στην Περιφέρεια (Γ. Πατούλης) είχε σχεδόν ποινικοποιήσει προεκλογικά. Ενώ σήμερα ήταν παρών για το κόψιμο της κορδέλας...!

Ταυτόχρονα τόνισα και τον υποδειγματικό τρόπο που υλοποιήσαμε αυτόν τον διαγωνισμό, ο οπόιος πρέπει να αποτελέσει πρότυπο και για τους επόμενους.

Δεν παρέλειψα τέλος να επισημάνω προς τη νέα κυβέρνηση να μην διανοηθεί να υλοποιήσει τις «περίεργες ιδέες» που ακούστηκαν προεκλογικά (και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη) για την παράδοση ουσιαστικά όλου αυτού του νέου εξοπλισμού με τον οποίο ενισχύσαμε τα νοσοκομεία όλης της χωρας σε ιδιωτική εκμετάλλευση !

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή