από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ρουκέτες» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την... «ανάκριση» του Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ

Ο Μητσοτάκης στον Αυτιά

Ο Μητσοτάκης στον Αυτιά

Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2019

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την πολύ «δύσκολη» συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ. Όπως τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοινωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά.», ενώ επίσης στην ανακοίνωση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην αφωνία για το θέμα Σαλμά.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη πολύ «δύσκολη» συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφιας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο νοβαρτις.

 Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά.

 Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή