από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ζει κανένας από τους μάρτυρες του Μαρινάκη με το Noor 1;» - «Βόμβα» από τον Βελόπουλο μέσα στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019

Σκληρή κριτική στον νέο Ποινικό Κώδικα, από το βήμα της Βουλής, άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ζήτησε αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο για τους ναρκέμπορους.

«Κυνηγάτε δυο τρεις στα μπαράκια, δυο τρία γραμμάρια ναρκωτικά. Καλή η δουλειά για τις εντυπώσεις για να δείξει η αστυνομία ότι έκανε δουλειά και να αλλάξουμε ατζέντα» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Ναρκέμποροι κύριε υπουργέ, να πάτε το καλοκαίρι στη Μύκονο που η σκόνη φεύγει από τον αέρα» είπε στη συνέχεια πρόεδρος της Ελληνικής λύσης.

Μιλώντας για τα ναρκωτικά στη Μύκονο, σε μια αποστροφή του λόγου ο Κυριάκος Βελόπουλος αναρωτήθηκε και για την υπόθεση του Noor 1 απευθυνόμενος προς τους παρόντες βουλευτές της ΝΔ, εάν ζει κανένας από τους μάρτυρες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έμεινε κανένας μάρτυρας παιδιά; Ζει κανένας από τους μάρτυρες του κύριου Μαρινάκη με το Noor 1; Γιατί όλοι έχουν αποδημήσει εις Κύριον».

Δέχεστε αυτά που αγόγγυστα είπε τέλος προς τους βουλευτές της ΝΔ ο Κυριάκος Βελόπουλος.Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 08:00

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή