από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ο φίλος σας έχει ξεφύγει, βάλτε του χαλινάρι...» - Χείμαρρος ο Βελόπουλος αποκάλυψε τις ειδικές σχέσεις Αυγενάκη και Μητσοτάκη με τον Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019

Χείμαρρος ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, την Παρασκευή 15/11, κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» δεν κρύφτηκε και είπε για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού «διαθέτει και τα δικά του μέσα και σας  στηρίζει ο κύριος Μαρινάκης και καλά κάνει, γιατί παίζει ένα δικό του παιχνίδι, επιχειρηματίας είναι, εγώ δεν λέω ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει και σας ελέγχει από κάπου».

Αναφερόμενος στα «στημένα παιχνίδια» έφερε για παράδειγμα την Ιταλία και τον υποβιβασμό της Γιουβέντους. Στην Ελλάδα όμως… «και δω μιλάμε για στημένα παιχνίδια κι επειδή είναι ο άνθρωπος που τον συμπαθειίτε, ο Μαρινάκης, δεν μιλάτε, δεν λαλάτε. Όχι ότι οι άλλοι πρόεδροι είναι καλοί και ο άλλος έχει τα κουμπούρια, κυκλοφοράει μέσα στα γήπεδα».

Συνέστησε ακόμη, στον Λευτέρη Αυγενάκη, να βάλει χαλινάρι στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Αν θέλετε να είστε πραγματικά ακριβοδίκαιος, ε, τον φίλο σας τον Μαρινάκη, βάλτε του ένα χαλινάρι του ανθρώπου, έχει ξεφύγει τελείως» είπε χαρακτηριστικά.

Στο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» είπε στον υφυπουργό Αθλητισμού, ότι φοβάται εξαιτίας της «ιδιαίτερης» όπως την χαρακτήρισε, σχέσης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Φοβάστε. Φοβάστε γιατί ο αρχηγός σας έχει μια ιδιαίτερη σχέση, κουμπαριά με τον κύριο Μαρινάκη έχει, κάτι έχει. Το αντιλαμβάνομαι, είναι και οι προσωπικές σχέσεις. Αλλά είτε κουμπαριά, είτε φιλική σχέση, αν η ατιμωρησία συνεχιστεί φοβάμαι ότι αυτό το δίπόλο βορείων και νοτίων θα παίξει πολύ έντονα τα επόμενα χρόνια κι εμείς θέλουμε την Ελλάδα ενωμένη» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συμπλήρωσε: «Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ είναι ικανές να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο επειδή δεν καταλαβαίνεται ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια βρώμικα πίσω από την πλάτη των Ελλήνων».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή