από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο 80χρονος υπόσχεται αποκαλύψεις μέσω ΣΚΑΪ και... καταγγέλει «ηλικιακό ρατσισμό» - Τι λέει για Μητσοτάκη και Κικίλια

Πατέρας και Μητσοτάκης

Πατέρας και Μητσοτάκης

Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2019

«H συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να δώσω βορά στο λάκκο των λεόντων τον πρωθυπουργό και τον υπουργό υγείας» ανέφερε μετά την παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου για να παραιτηθεί από διοικητής του Νοσοκομείου.

«Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι η μάστιγα της σύγχρονης δημοκρατίας» ανέφερε πριν ο πρώην πλέον διοικητής του νοσοκομείου Kαρδίτσας Κώστας Πατέρας χωρίς να κατονομάζει ποιο είναι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο» καταλήγοντας ότι περισσότερα θα μας πει  το πρωί, στον Σκάι.

Σε συνέντευξη του στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7  είπε ότι «η δήλωση του πρωθυπουργού ότι συμπεριλάβαμε τους ανθρώπους, που είχαν και πείρα και μόρφωση, νομίζω πως είναι αρκετή, εγώ δεν θα ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά».

Ενώ ανέφερε χαρακτηρισιτικά ότι «δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, και έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό. Έχω διδακτορικό ψυχολογίας, έχω διδάξει ψυχολογία, έχω κάποια σχέση με το χώρο της υγείας. Όλη μου η οικογένεια είναι μέσα στο ιατρικό επάγγελμα. Σ’ αυτήν περίπτωση όμως, δεν ήθελαν γιατρό, ήθελαν μάνατζερ και με επέλεξαν. Έτσι αποφάσισε η επιτροπή, που ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση. Εγώ έκανα ό,τι προέβλεπε η προκήρυξη, στην περιοχή μας ήμασταν 35 υποψήφιοι» σημείωσε ο κ. Πατέρας.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή