από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Novartis: To πάθημα έγινε μάθημα στον κυβερνητικό εκπροσωπο

Ο Στέλιος Πέτσας

Ο Στέλιος Πέτσας

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020

Όταν η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, (που έχασε στην... πλημμύρα τη σύμβαση της Novartis με τον άνδρα της) αναφέρθηκε σε πιέσεις Παπαγγελόπουλου προς την ίδια για παραπομπές πολιτικών, ο Στέλιος Πέτσας... ευθυγραμμίστηκε και άμεσα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «παρακράτος» στην Δικαιοσύνη.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας είχε προαναγγείλει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra πως θα υποβάλει αγωγή σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου, επειδή έσπευσε να υιοθετήσει κατηγορίες ενός μάρτυρα και να βγάλει ετυμηγορία για μία υπόθεση που τώρα εξετάζεται και υποτίθεται ότι οι καταθέσεις είναι μυστικές...

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν σχολιάζει πια όσα συμβαίνουν στην προανακριτική επιτροπή, φροντίζει όμως αυτό να το κάνει η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αλλά η κυβέρνηση έμεινε έξω από την υπόθεση αυτή, ως οφείλει.

Προφανώς, το πάθημα, ίσως και η αγωγή, έγιναν μάθημα...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή