από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: «Ο κ. Σαμαράς μου ζήτησε να τον βοηθήσω για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, έφερε προ των ευθυνών του τον Αντωνη Σαμαρά: «Ο κ. Σαμαράς μου ζήτησε να τον βοηθήσω για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή».

Κατηγόρησε τη ΝΔ για «αλλοίωση της πραγματικότητας και διαστροφή της αλήθειας», σε σχέση με την επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης και τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του. Μιλώντας  το πρωί στο Open, ο κ. Παπαγγελόπουλος επεσήμανε ότι στην υπόθεση της Novartis «δεν υπάρχει καμία σκευωρία, παρά μόνο προσπάθεια να ξεπλύνουν το σκάνδαλο».

Αναφερόμενος στην αντιδικία Μιωνή - Φιλιππάκη, είπε χαρακτηρτιστικά ότι «ο κ. Σαμαράς μου ζήτησε να τον βοηθήσω για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή», ενώ και παλαιότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ζητήσει δύο φορές από τον εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία», Γιάννη Φιλιππάκη, «να μην γράφει για τους Παπασταύρου – Μιωνή».

Σε σχέση με τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή, ο Δ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά. Γιατί να τον αδειάσω; Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο κ. Παππάς, ούτε εγώ έχω να πω κάτι εις βάρος του». Προσθέτοντας: «Ο κ. Παππάς ανέλαβε μία πρωτοβουλία, όπως έχει πει, έπειτα από τηλεφώνημα του Νετανιάχου, κάτι που επιβεβαίωσε και η ισραηλινή πρεσβεία. Αν ο κ. Παππάς παρενέβη μετά από τηλεφώνημα του Νετανιάχου για λόγους εθνικούς, να μας πει ο κ. Σαμαράς γιατί παρενέβη. Τον πήρε κι αυτόν ο Νετανιάχου ή προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή;».

documentonews.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή