από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Είναι οριστικό: Το ΚΚΕ συντάσσεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιβεβαιώθηκε σήμερα το δόγμα του Περισσού
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016

Επιβεβαιώθηκε σήμερα το δόγμα του Περισσού: ” Τίποτα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ…” ! Ένα “ιστορικό” αίτημα της Αριστεράς, προτίμησε να εγκαταλείψει για μια ακόμα φορά το ΚΚΕ, αναβιώνοντας μια νέα “Βάρκιζα”. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα, πληροφορίες και από πηγές προσκείμενες στη ΝΔ, ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημ Κουτσούμπας στη σημερινή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, έβαλε τέλος στη δυνατότητα μιας άμεσης αλλαγής του εκλογικού νόμου με θεσμοθέτηση επιτέλους του πάγιου, ιστορικού και πληρωμένου με αίμα,διώξεις και εξορίες, αιτήματος της Αριστεράς, της απλής και ανόθευτης αναλογικής.

Δηλαδή το ΚΚΕ, συντάσσεται όπως και το 89 πλήρως με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, ελπίζοντας στην Αριστερή Παρένθεση του ΣΥΡΙΖΑ και την παλινόρθωση του κράτους της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Η “επίκληση” Κουτσούμπα; «Ο λαός στενάζει στα γκισέ της εφορίας. Αυτά πρέπει να συζητήσουμε και δευτερευόντως να γίνεται συζήτηση για τους εκλογικούς νόμους και τα υπόλοιπα. Βάση για συναίνεση δεν υπάρχει»

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι πλέον η κυβέρνηση που είχε πληροφορηθεί την αλλαγή ισορροπιών ανάμεσα στο ΚΚΕ και τη ΝΔ του Κυριάκου, θα προχωρήσει με … πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναδιαμορφώσουν το πολιτικό πεδίο, εμμένοντας στην απλή αναλογική και την Συνταγματική Αλλαγή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - ΠΗΓΗ: thefaq.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή