από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καμία απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα από τη θλιβερή μαριονέτα της διαπλοκής - Κουβέντα για τη SIEMENS από τον φίλο του Χριστοφοράκου

Καμία απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα από τη θλιβερή μαριονέτα της διαπλοκής - Κουβέντα για τη SIEMENS από τον φίλο του Χριστοφοράκου
Ψέμματα και καμία απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 17:19

Ψέμματα και καμία απάντηση από τον αρχιδιαπλεκόμενο Κυριάκο Μητσοτάκη στη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν απάντησε ποτέ για το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει σκάνδαλο SIEMENS, δεν απάντησε για τις σοβαρές υποθέσεις που έχουν πάει και πρόκειται να πάνε στον εισαγγελέα, δεν απάντησε για τους φοροδιαφεύγοντες κολλητούς, δεν απάντησε για τις αμαρτωλές λίστες με τις καταθέσεις στο εξωτερικό, δεν απάντησε για τον Χριστοφοράκο, δεν απάντησε για τα δανεικά και αγύριστα που τσέπωσε ο ίδιος και η οικογένειά του από την Τράπεζα Πειραιώς, παρά αναπαρήγαγε την προπαγάνδα της διαπλοκής και υπερασπίστηκε τα δομημένα συμφέροντα των οποίων είναι θλιβερή μαριονέτα. 

Ο πρωθυπουργός έκλεισε την πρωτολογία του, θέτοντας το εξής απλό ερώτημα προς τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Υπάρχει σκάνδαλο Siemens;». Όταν ανέβηκε στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως αδυνατεί να παραδεχτεί το προφανές.

Το μόνο που μπόρεσε να αρθρώσει ως επιχείρημα για το προαναφερθέν ερώτημα είναι ότι επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι πιθανό να απαλλαγούν οι κατηγορούμενοι, λόγω της καθυστερημένης μετάφρασης ενός βουλεύματος. Για την ταμπακιέρα -όπως λέει και ο σοφός λαός- ούτε κουβέντα.

Για τον κ. Μητσοτάκη, για τη θλιβερή αυτή μαριονέτα, δεν υπάρχουν τιμολόγια που κόπηκαν στο όνομά του ούτε προφανώς σε στενό συνεργάτη της αδερφής του, Ντόρας Μπακογιάννη, για τηλεφωνικά κέντρα.

Έτσι κατέφυγε στην προσωπική επίθεση σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα. 

Με σκληρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι "δεν αξίζει στην χώρα μας να είσαστε εσείς ο πρωθυπουργός της".

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε με μία ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι "η Δημοκρατία κινδυνεύει από αυτούς που την επικαλούνται περισσότερο" και συνέχισε λέγοντας ότι "κινδυνεύει από αυτούς που στο όνομα της δήθεν ρήξης με το παλιό αναπαράγει τις χειρότερες συνήθειες της Μεταπολίτευσης και παραβιάζουν το κράτος δικαίου, και αντί να ενώνουν τους πολίτες διχάζουν την κοινωνία σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατήσουν τις δυνάμεις τους".

"Κύριε Τσίπρα έχετε ήδη αποτύχει έχετε ήδη ηττηθεί, γι΄ αυτό αντδράτε έτσι, στη συνείδηση της κοινωνίας είστε ήδη παρελθόν, μαύρο σκοτεινό παρελθόν", ανέφερε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και προσέθεσε: "Ο ελληνικός λαός δεν θα πιστέψει ξανά έναν αδίστακτο λαϊκιστή που τον εξαπάτησε για να παραμείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία. Πρέπει να φύγετε μία ώρα αρχύτερα για να επανέλθη η κανονικότητα και όχι μόνο για να απαλλαγεί η χώρα από την πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης".

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή