από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ν. Παππάς: Πράξη αυτοσεβασμού για τη ΝΔ να αποσύρει τη μήνυση για τον διαγωνισμό

Ν. Παππάς: Πράξη αυτοσεβασμού για τη ΝΔ να αποσύρει τη μήνυση για τον διαγωνισμό
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016

Πράξη αυτοσεβασμού, την οποία προέτρεψε τη ΝΔ να την τολμήσει έστω και τώρα, χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς την απόσυρση της μήνυσης που έχει καταθέσει η ΝΔ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας. «Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, πρέπει να συμφιλιωθείτε με αυτή την πραγματικότητα. Έχει πληρωθεί η πρώτη δόση και περνάμε στην επόμενη φάση», είπε ο Νίκος Παππάς απευθυνόμενος στο έδρανα της ΝΔ και πρόσθεσε: «Και όχι να κάνετε μηνύσεις στους εργαζόμενους, στους δημόσιους λειτουργούς που με αυταπάρνηση και ύψιστο αίσθημα ευθύνης, βλέπανε τα εκατομμύρια να περνάνε από πάνω τους και ήταν εκεί. Και έφεραν σε πέρας με κρυστάλλινο τρόπο ένα διαγωνισμό που έφερε στο ελληνικό δημόσιο 258 εκατομμύρια ευρώ. Και πάει η αξιωματική αντιπολίτευση και τους μηνύει; Είναι ντροπή! Είναι θρασυδειλία αυτό! Να αναπαράγετε με ταχύτητα αξιοθαύμαστη τα επιχειρήματα των καναλαρχών και στους ανθρώπους που εγγυήθηκαν το διαγωνισμό, να κάνετε μηνύσεις».

Ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε τη ΝΔ να αναλογιστεί ποιο μήνυμα στέλνει με τη μήνυσή της αυτή: « Τι μήνυμα στέλνετε; Ότι κοίταξε «θα κάνεις τη δουλειά σου αλλά όταν θίγεται κάποιος ισχυρός, υπάρχει ένα κόμμα που θα σε τρέχει στα δικαστήρια».

«Κάντε κάτι για τον αυτοσεβασμό σας», επέμεινε ο υπουργός Επικρατείας, «αποσύρετε αυτή τη μήνυση. Εδώ είναι η πολιτική ηγεσία. Έχουμε αναλάβει την απόλυτη ευθύνη σε όλα τα επίπεδα. Κατηγορείστε μας όσο θέλετε. Κανένα απολύτως πρόβλημα», είπε ο Νίκος Παππάς ενώ σχολιάζοντας την κριτική για τον κ. Ματζουράνη ανέφερε: «'Ακουσα και για τον Ματζουράνη. Δεν κατανοώ τον λόγο. Για το ότι υπερασπίζεται το δημόσιο με την χαμηλότερη προβλεπόμενη αμοιβή, επιτυχώς μέχρι στιγμής στο ΣτΕ; Ή μήπως είναι το γεγονός ότι ο Ματζουράνης είχε φέρει στο φως τα απλήρωτα τιμολόγια της Siemens για τα τηλεφωνικά κέντρα του κ. Μητσοτάκη;».

 ΑΠΕ - ΜΠΕ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή