από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δ. Τζανακόπουλος: Σταθμός χωρίς άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Τζανακόπουλος

Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τι δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 20:06

«Δεν είναι δυνατόν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να λειτουργούν κανάλια χωρίς άδεια» δήλωσε ο διευθυντής γραφείου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΑΝΤ1 ενώ τόνισε ότι θα επιδιωχθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, αλλά η τροπολογία είναι απαραίτητη, αποτελεί ένα «όπλο στη φαρέτρα της κυβέρνησης» σημείωσε.

«Το μπλόκο είναι διαρκές και δεν μπαίνει από το ΣΤΕ αλλά από τη Ν.Δ. που μπλόκαρε τη σύσταση του ΕΣΡ» υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε να είναι «ουρά συμφερόντων».

Αναφορικά με το δημοσίευμα για το δικαστή ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι: «Ο ιδιωτικός βίος οποιουδήποτε είναι απολύτως απαραβίαστος» και θα προστατευθεί.

Το θέμα αναδείχθηκε από ένα δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, ακολούθησε ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναφορικά με την ανάδειξη δικαστών. Ο υπουργός Δικαιοσύνης αφούο τέθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο έκανε αυτό που έπρεπε α) να κοιτάξει την ανάδειξη δικαστών και β) να δει αν υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

avgi.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή