από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒΟΜΒΑ Πολύδωρα πριν από λίγο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (BINTEO)

Ο Βύρων Πολύδωρας

Ο Βύρων Πολύδωρας

"Αυτοί κάνουν τακτικισμούς για να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί και με χτυπά. Ενδεχομένως δεν με θέλει γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου"
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016

"Στενοχωρήθηκα με τη στάση της ΝΔ, αυτή η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εκφράζει όλο το κόμμα, οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος και ο πολύς κόσμος που ψηφίζει ΝΔ είναι μαζί μου", υπογράμμισε ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην ΕΡΤ.

"Αυτοί κάνουν τακτικισμούς για να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί και με χτυπά. Ενδεχομένως δεν με θέλει γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Η πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός με τιμά. Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Αλ. Τσίπρας μου ανακοίνωσε την επιλογή του και μου είπε ότι έχω πολιτικούς φίλους αλλά και εχθρούς. Εγώ δεν κόπτομαι για την υποψηφιότητα. Με ενέπνευσε το έργο του ειρηνοποιού. Δέχθηκα την πρόσκληση με την ελπίδα ότι μπορώ να φέρω αποτέλεσμα, να εξομαλύνω την κατάσταση με την δικαιοσύνη. Είμαι μαχητής και δεν φοβάμαι τα ρίσκα", επισήμανε ο πρώην υπουργός.

«Τα μίντια, υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου» συμπλήρωσε.

Ο κ. Πολύδωρας ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο για τη δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητά του ενώ αποκάλεσε «σατράπη» τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον διέγραψε από το κόμμα.

"Δεν κάνω εκβιασμούς. Είμαι πάντα έτοιμος να διευκολύνω εκείνον που με πρότεινε για το ΕΣΡ. Ωστόσο είμαι σαμουράι. Δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη" είπε στην ΕΡΤ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή