από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Νίκος Παππάς για το ΕΣΡ, τον Πολύδωρα και τα αστεία ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς για όλους και για όλα
Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016

Σαφής ότι σήμερα θα πάει στη Βουλή η διάταξη που αναστέλλει την εφαρμογή του άρθρου 2Α, που μετέφερε τις αρμοδιότητες από το ΕΣΡ στην κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Πάππας .

Σε συνέντευξή του στον real fm, ο κ. Παππάς γνωστοποίησε επίσης πως "θα γίνει και μια συνολική αλλαγή του νόμου όταν δημοσιευθεί η απόφαση του ΣτΕ", εξηγώντας ότι στην παρούσα φάση " γίνεται μια νομική δέσμευση ότι δεν προχωρά καμία διοικητική πράξη μέχρι να δημοσιευθεί η απόφαση του ΣτΕ".

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε για άλλη μία φορά το νόμο της κυβέρνησης, τονίζοντας "δικαίως και καλώς τον νομοθετήσαμε".  Μάλιστα, υπογράμμισε ότι "η ΝΔ πρέπει αν θέλει να φύγει ολόκληρος ο νόμος να εξηγήσει ποια διάταξη. Μήπως η διάταξη προβλέπει ότι πρέπει (τα κανάλια) να έχουν τρία δελτία ειδήσεων; 400 εργαζόμενους; ή να παραμείνουμε στην ασυδοσία;", διερωτήθηκε.

Σημείωσε, ότι και πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να συναινέσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ενώ αναφερθεί στην κ. Βούλτεψη είπε πως "όταν ξεκινούσε η κουβέντα έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα αδειοδότησης", σχολιάζοντας ότι τώρα "ο  πρόεδρος της ΝΔ ψέλλισε ότι θα φέρουν πρόταση νόμου και που θα φιλοδοξεί να μάζεψε ποσό αντίστοιχο μ ε το δικό μας"

"Ο Πολύδωρας έχει υπάρξει πολιτικός μας αντίπαλος"

Ερωτηθείς τι θα γίνει αν ναυαγήσει η σημερινή διάσκεψη, ανέφερε: "Δεν θέλω να προεξοφλήσω τίποτα", και μιλώντας για την επιλογή Πολύδωρα ανέφερε: "Ο Β. Πολύδωρας δεν είναι πολιτικός  φίλος του ΣΥΡΙΖ.Α. Έχει υπάρξει πολιτικός μας αντίπαλος για πολλά χρόνια. Η είδηση είναι ότι η ΝΔ ακόμα και αυτό το πρόσωπο βρήκε τη δυνατότητα το πρόσωπο αυτό να το στηλιτεύσει και να το επικρίνει".

Για το δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο: η ΝΔ θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις

Σχολιάζοντας τέλος το δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο, έκανε λόγο για προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις. "Το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει. Τότε είχε υπάρξει διερεύνηση αν ο αρχηγός του σύριζα μπορεί να επισκεφθεί τη χώρα και έρευνα για την αγορά αγροτικών προϊόντων", μιλώντας για αποτυχημένη προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή