από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κύμα αποχωρήσεων από το μόρφωμα της Κωνσταντοπούλου με φοβερές καταγγελίες

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Βαριές καταγγελίες
Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017

Με σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως ξεκίνησε την «πλεύση» του το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες αποχωρήσεις και μάλιστα από την «ατμομηχανή», η οποία – για τα κόμματα – είθισται να είναι η νεολαία.

Συγκεκριμένα, το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την αποχώρησή του αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την πολιτική στάση της ηγεσίας, αλλά και καταγγέλλοντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα εντός των «τειχών» του κόμματος.

Αναλυτικότερα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!».

Επίσης, κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στην Πλεύση Ελευθερίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους».altsantiri

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή