από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒΟΜΒΑ: Με το ΚΕΕΛΠΝΟ συνδέονται οι συλλήψεις στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Στο φως στοιχεία για απειλές

Κουρτάκης και Τζένος

Κουρτάκης και Τζένος

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017

Διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του Ομίλου «Παραπολιτικά». Το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθυντής του Ομίλου Παναγιώτης Τζένος μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για κακουργηματική εκβίαση. Ο Π.Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου.

Η μήνυση που υποβλήθηκε αφορά και τον επικεφαλής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη, που διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μήνυση σχετίζεται με τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε δώσει ο υπουργός προ μηνών στην ΕΣΗΕΑ. 

Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως ο Π. Τζένος καταρχήν απείλησε τηλεφωνικά τον Π. Καμμένο και εν συνεχεία έστειλε δημοσιογράφο και φωτογράφο στην Ικαρία προκειμένου να φωτογραφήσουν και να βιντεοσκοπήσουν τα ανήλικα παιδιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακόμα μια πτυχή της υπόθεσης έχει να κάνει με τη ραδιοφωνική εκπομπή των Κουρτάκη-Τζένου που ισχυρίστηκαν πως ο 15χρονος γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας μετείχε στην «ομάδα Ρούπα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Π. Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου.

efsyn.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή