από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απειλές Μαζιώτη μέσα από τη φυλακή: Για ποιους υπουργούς λέει ότι «θέλουν σφαίρα στο κεφάλι»

Ο Νίκος Μαζιώτης

Ο Νίκος Μαζιώτης

Απειλές Μαζιώτη
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 21:30

Απειλές κατά Κοντονή και Τόσκα εξαπολύει μέσα από τη φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης με ανάρτηση στο indymedia το απόγευμα της Τετάρτης. Εκτός από τις απειλές κατά του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Μαζιώτης «αδειάζει" και τον δικηγόρο της Ρούπα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

«Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι», ανέφερε ο Νίκος Μαζιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης ευχαρίστησε με δήλωσή του τους Κοντονή, Τόσκα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Ρούπα και Μαζιώτη: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή