από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Φοβερές καταγγελίες από την Τασία Χριστοδουλοπούλου για τον Βαρβιτσιώτη

Ο Βαρβιτσιώτης με... αιθέρια ύπαρξη

Ο Βαρβιτσιώτης με... αιθέρια ύπαρξη

Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017

«Η χρήση μη πολιτικών μειωτικών χαρακτηρισμών παραπέμπει τόσο σε ένδεια επιχειρημάτων, όσο και σε αυτό που ο ίδιος ο κ. Βαρβιτσιώτης, στις δηλώσεις του, επέμενε ότι θέλει να αποφύγει: την απόπειρα «δολοφονίας» χαρακτήρα» τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στις ύβρεις που εκτόξευσε προς το πρόσωπό της ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον Flash FM.

Η ίδια υπενθύμισε στον Μ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλεσε την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Μετανάστευσης «τρελή», ότι «η ανθρωπιστική πολιτική στο ζήτημα του προσφυγικού, για την οποία η Ελλάδα έχει δεχθεί τα πλέον ευμενή σχόλια από ευρωπαϊκές και διεθνείς αρχές κι ηγεσίες, εγκαινιάστηκε την περίοδο της υπουργίας του».

Η Τ.Χριστοδουλοπούλου επισήμανε ακόμα ότι «για την αυταρχική και κατασταλτική πολιτική της πυγμής απέναντι σε αδύναμους και κατατρεγμένους, που ήταν το δόγμα της κυβέρνησης Σαμαρά, στην οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης ήταν υπουργός Ναυτιλίας, ακόμη απολογείται» κι υπογράμμισε ότι «δυστυχώς, για τον κ. Βαρβιτσιώτη, η Αριστερά, με το ηθικό πλεονέκτημά της, ανέλαβε να σώσει τις ευρωπαϊκές αξίες, σε αντίθεση με τους «Βίζεγκραντ» πολιτικούς του ομοϊδεάτες».

avgi.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή