από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αγωνιά ο Κικίλιας, χαίρεται ο Αδωνις...

Άδωνις Γεωργιάδης και Βασίλης Κικίλιας

Άδωνις Γεωργιάδης και Βασίλης Κικίλιας

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 16:49

 «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε στο εξωτερικό την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό», είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο, ενώ...εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την πορεία της αξιολόγησης.

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για πολλές και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της, ο Β.Κικίλιας επανέλαβε ότι η θέση της ΝΔ είναι ότι «η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό με τον καλύτερο τρόπο» - σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Αδωνη Γεωργιάδη, που δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Β. Κικίλιας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντήθηκε με την Α. Μέρκελ και τον Β Σόιμπλε, στους οποίους «παρουσίασε το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό».

Πρόσθεσε ότι ο Κ. Μητσοτάκης μετέφερε στους συνομιλητές του «τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες», ενώ «υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στην δραχμή».

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, ξεκαθαρίζοντας ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κάνει απολύσεις υπαλλήλων», ωστόσο, όπως σημείωσε «δεν θα γίνουν δεκτές οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με παράνομο τρόπο».nonews-news

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή