από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πάρτε ποπ κορν: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να ταπεινώσει ξανά τον Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 18:48

Ιδιαίτερα σκληρή προμηνύεται η σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή. O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα την αύξηση των φαινομένων βίας και την έξαρση της εγκληματικότητας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα "παίξει" ξανά σε έναν προνομιακό χώρο για τον ίδιο, στο πεδίο της αντιπαράθεσης στη Βουλή. Εκεί όπου όλες τις προηγούμενες φορές διέλυσε και ταπείνωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος φάνηκε να είναι κατώτερος των περιστάσεων. 

Η ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό αναφέρεται στις καταστροφές οχημάτων και δημοσίων κτιρίων, τη δράση των αναρχικών και τις ένοπλες επιθέσεις από παραφυάδες της τρομοκρατίας. Στην ερώτηση του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε «άβατο» για την Ελληνική Αστυνομία.

Φυσικά η συζήτηση αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα. Εξάλλου έχουμε πολλά να ακούσουμε για τον βουτηγμένο στα σκάνδαλα Κυριάκο Μητσοτάκη, ιδιαίτερα μετά και από τις αποκαλύψεις για τα σπίτια και τις offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά και για τα ελλιπή πόθεν έσχες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Ώρα του πρωθυπουργού» μπαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην κοινοβουλευτική ατζέντα καθώς την περασμένη Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας είχε απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την διαφθορά. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή