από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Πολάκης στέλνει τον Άδωνι στον Εισαγγελέα - Συγκλονιστικά στοιχεία, ραγδαίες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - Όλα στο φως
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017

Συγκλονιστικά στοιχεία από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, που τον στέλνουν στον Εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μέτοχος κατά 70% της Ελληνικής Αγωγής και η εταιρία αυτή έχει το 49% της ΑΛΣ Α.Ε. που δεν δηλώνει στο Πόθεν Εσχες. Η ΑΛΣ Α.Ε. ανήκει σε μέτοχο της Ηρακλής Μίντια η οποία το 2014 πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ 100,000€.

Σφοδρή λοιπόν ήταν η επίθεση του Παύλου Πολάκη, με τον αναπληρωτή υπουργό να παραθέτει ονόματα που είχαν διοριστεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ με τη σύμβασή τους να λήγει την ημέρα που -όπως είπε ο ίδιος- η υπουργική θητεία του κ. Γεωργιάδη τελείωσε. «Αυτός είναι κατάλογος ρουσφετιών» τόνισε ο κ. Πολάκης. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε επώνυμα σε τρεις υπαλλήλους που φέρονται να διορίστηκαν από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όσον αφορά αυτά τα ονόματα το τμήμα Διοικ. Συντονισμού σας ενημερώνουμε ότι τα ονόματα δεν είχαν σχέση με ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ» είπε ο υπουργός, επικαλούμενος σχετικό έγγραφο, ενώ παρακάτω παρέθεσε άλλο έγγραφο από την Οικονομική Υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο σύμφωνα με όσα ανέγνωσε ο κ. Πολάκης, αποδεικνύει έμμισθη σχέση αυτών των υπαλλήλων. «Κάψατε τις συμβάσεις. Αυτό είναι έγκλημα» είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες από τον κ. Γεωργιάδη, αφού σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό υπάρχει η εταιρία Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ -η οποία δηλώνεται στο πόθεν έσχες του, όμως δεν δηλώνεται ότι η εταιρία αυτή που ο κ. Γεωργιάδης κατέχει κατά 70%, είναι κύρια μέτοχος σε μία άλλη εταιρία και συγκεκριμένα ΑΕ. Η συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού, έχει αντικείμενο τη διεξαγωγή εκδηλώσεων. Η αδερφή της συνιδιοκτήτριας της ΑΕ, σύμφωνα με τον υπουργό, είχε προσληφθεί από τον ΚΕΕΛΠΝΟ. «Συνιδιοκτήτης αυτής της εταιρίας είναι και ο μέτοχος, κ. Κισσανδράκης, της εταιρίας που έχει το Blue Sky, με το κανάλι να παίρνει από τη διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ περίπου 100.000 ευρώ» υποστήριξε και διερωτήθηκε: «Το θεωρείται ηθικό;».

Δείτε αυτά και πολλά άλλα για τις αμαρτωλές συμβάσεις στενών συνεργατών του Άδωνι Γεωργιάδη στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή